PhD

Flórián Norbert "Klímaváltozási hatások a talaj-mezofauna közösségekre – új módszertani megközelítések" című doktori (PhD) értekezését a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskolájában 2018.december 12-én sikeresen megvédte.

Farkas-Iványi Kinga a "Szigetközi Duna-szakasz vizes élőhelyeinek és változásainak tájtörténeti, vízjogi szempontú vizsgálata" c. doktori (PhD) értekezését a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskolájában sikeresen megvédte.

Laborczi Annamária a "Kategória típusú talajjellemzők digitális térképezése" c. doktori (PhD) értekezését a Szent István Egyetem Környezettudományi Doktori Iskolájában sikeresen megvédte.

Szécsy Orsolya: „Összefüggések a műtrágyázás, a potenciálisan toxikus elemtartalom és az enzimaktivitás között magyarországi talajokon” c. doktori (PhD) értekezését a Szent István Egyetem, Környezettudományi Doktori Iskolájában 2017. 03.09-én sikeresen megvédte.

A fokozat odaítéléséről a Doktori Tanács dönt.

 

Cseresnyés Imre: „Feketefenyvesek természetvédelmi megítélésének ökológiai alapjai”
c. doktori (PhD) értekezését a Szent István Egyetem, Környezettudományi Doktori Iskolájában 2013. 05.14.-én sikeresen megvédte.
A fokozat odaítéléséről a Doktori Tanács dönt.

Bánszegi Oxána: "Epigenetikus hatások a nyúlnál: A méhen belüli pozíció következményei" c. doktori (PhD) értekezését az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Biológia Doktori Iskolájában sikeresen megvédte.
A Doktori Tanács a fokozatot részére 2013. 03. 21-én odaítélte.

Koós Sándor: “Szezondinamikai és összefüggés vizsgálatok egy 30 éves tartamkísérlet gyep szakaszában” c. doktori (PhD) értekezését a Pannon Egyetem, Georgikon Kar, Növénytermesztési és Kertészeti Tudományok Doktori Iskolájában sikeresen megvédte.
A Doktori Tanács a fokozatot részére 2013. 02. 06-án odaítélte.

Kétévenként kerül megrendezésre az MTA ATK TAKI, és a Debreceni Egyetem Karcagi Kutatóintézete szervezésében a "Szikes talajok" című Ph. D. kurzus Tóth Tibor vezetésével.
Az Idei programra 2012. 05. 14 - 18. között került sor.

© 2013-2019 MTA ATK TAKI
Impresszum | Adatkezelési tájékoztató